You can only connect the dots backwards

You can only connect the dots backwards, waren de gevleugelde woorden van Steve Jobs, toen hij net afgestudeerde Stanford studenten toesprak.
Alles wat je tot nu toe hebt gedaan en ervaren heeft je gebracht tot waar je nu bent. Het waren allemaal lessen.
En, als je een groeimindset hebt, weet ik dat je altijd het verlangen hebt om verder te groeien, niet met nog meer kennis uit boeken, maar vanuit een diepere laag.

Dit realiseerde ik mij ook en ik reflecteerde op alles wat ik tot nu toe had gedaan en hoe dat zich vertaalde in wie ik was geworden.
Voordat ik mij bezig ging houden met bewustzijn en persoonlijke groei, werkte ik als marketing & event manager in het internationale bedrijfsleven.

Toen onze jongste drie jaar werd, voelde ik dat ik mijn potentieel niet volledig inzette (herken je dat, dat je weet dat er meer in je zit), al had ik geen idee welke richting ik op wilde.  Co-Active Coaching kwam op mijn pad, and it was love at first sight. Ik liet mij opleiden en certificeren, waardoor ik de stap maakte naar het ondernemerschap en startte als careercoach. Inmiddels ben ik alweer enige tijd als internationaal coachtrainer en examinator verbonden aan mijn coachschool, The Co-Active Training Institute, USA. Ook was ik een fanatiek yoga beoefenaar en wilde het bijzondere gevoel dat het mij gaf op een gegeven moment doorgeven.

Ik volgde de Raja Yoga & Meditation opleiding en ging al snel lesgeven. Dit heb ik vijf jaar gedaan, verlegde de focus van career- naar stresscoaching en breidde mijn diensten uit met mindfulnesstrainingen voor teams. Een gouden tijd.

Ik ontdekte de wereld van het online ondernemen en volgde vele business trainingen. Het fascineerde me enorm hoe je het internet kunt inzetten voor je bedrijf. Ik richtte in drie maanden de Coach Business School op en hielp tientallen vrouwelijke coaches met het opbouwen en uitbouwen van een bedrijf wat bij hen past.

Begin 2020 heb ik dit mooie concept weer losgelaten, omdat ik voelde dat dit jasje niet meer paste en ik niet langer trouw was aan mezelf. Ik wilde mijn kennis en wijsheid op een andere manier delen en heb een periode gefocust op 1:1 coaching en het opstarten van de Unlimited Women Podcast, omdat ik gefascineerd ben door vrouwen die op authentieke wijze, wars van hokjes en met een groot hart voor het collectief hun werk met passie in de wereld zetten.

En door hier over te spreken wil ik jou inspireren en aanmoedigen dit ook te doen.

Want jij hebt de wereld iets te bieden, jezelf kleiner houden dan je werkelijk bent dient helemaal niemand, en al helemaal niet jezelf.

Verlang je ernaar om je ongepolijste, authentieke zelf te voelen, je magnetische aantrekkingskracht te vergroten en toe te passen in je werk en je leven, ongeacht de omstandigheden?

Your Magic Shift

Ben jij er klaar voor om alles wat je over jezelf geloofd hebt, of wat anderen je hebben geleerd te zijn, achter je te laten?

Stuur me een berichtje om Your Magic Shift te beleven, die je onmiddelijk antwoord geven op jouw meest prangende vraag. Helemaal gratis!