Over mij

Mijn naam is Marianne, opgegroeid in een gezin met drie broers. Ik ben getrouwd met Marc en moeder van twee prachtige kinderen, een dochter en een zoon. Dit is het meest aardse wat ik tot nu toe heb gedaan. Kinderen op de wereld zetten, opvoeden en een stukje van mijzelf aan hun doorgeven. Maar bovenal weet ik dat ze mij hebben gekozen om hun moeder te zijn. En dat vind ik het allergrootste geschenk.

Sinds kort wonen we weer in mijn lievelingsstad Amsterdam, waar we als student en jong werkende 10 jaar hebben gewoond. Ik heb in werkelijkheid gebracht waar ik altijd naar verlangde: terug naar de stad als de kinderen groot zijn, wonen in een nieuw, licht appartement met uitzicht op water, met onze kinderen nog steeds in de buurt, want, hoe leuk, beiden studeren in Amsterdam.

Toen onze jongste naar de basisschool ging, kwam coaching op mijn pad. Het was liefde op het eerste gezicht. Na de eerste dag van de introductie training kwam ik thuis met tranen in mijn ogen. Dit is het, dit is waar ik de rest van mijn leven aan mag wijden. Ik stap op een rijdende trein van leren en groeien, eindelijk heb ik gevonden wat echt de bedoeling is. Het voelde zo bevrijdend!

Door die coachopleiding koos ik voor mezelf en het ondernemerschap, hoewel ik dat in eerste instantie niet echt door had, na zoveel jaren als marketing & event manager gewerkt te hebben in het internationale bedrijfsleven. Alles wat ik wilde was werken als coach en anderen laten ervaren wat het betekent om te groeien, los te laten wat dit in de weg staat en helemaal jezelf te kunnen zijn in alles wat je doet. Want dat was keer op keer de conclusie aan het eind van ieder coachtraject.

Ik werkte als expatcoach, loopbaancoach, executive coach, stresscoach, mindfulnesstrainer, business coach. Ik maakte mijn essentiële vlieguren en terugkijkend is het een reis geweest van ontdekken, ervaren, maar vooral ont-leren. Wat is niet van mij maar heb ik wel aangenomen als waarheid?  Wat betekent het om mijn eigen pad te lopen? Het feit dat dit een ongoing proces is, vind ik het allerleukste, en soms ook wel heel vermoeiend:-)

Mijn driejarige opleiding tot yoga- en meditatieteacher en de vijf jaar dat ik een yogastudio had droegen bij aan dit proces van ontwikkeling, innerlijke groei en bewustwording en brachten me steeds verder op het pad van energetisch werken en healing.

Marianne, jij hoeft alleen maar te Zijn, kreeg ik jaren geleden terug van een therapeut en reader. Het verwarde me, want het kon toch niet zo zijn dat ik niets (meer) hoefde te doen en te leren? Tot ik dit leerde en het kwartje viel:

Het is in die stukken die je zelf hebt doorvoeld, tot op het diepst van je wezen, dat je een ander het beste kunt helpen. Als je je afstemt op je klant, lees je haar energie. Maar zij leest jou ook. Ze voelt of dat wat jij zegt en doet, gedragen wordt door jouw wezen, door jouw energetische trilling. Je klant bepaalt of zij die trilling gaat toelaten. Het is haar keuze.

En dat sluit naadloos aan bij één van de fundamenten van het Co-Active coachmodel waar ik al jaren mee werk en coaches in begeleid: “de klant is van nature creatief, vindingrijk en heel”. Het is niet mijn taak om jou te overtuigen dat wat ik doe bijdraagt aan jouw groei. En natuurlijk heb ik mij meerdere keren laten verleiden wel dit pad te lopen, met wisselend succes.

Ik ontdekte de wereld van het online ondernemen en volgde vele business trainingen. Het fascineerde me enorm hoe je het internet kunt inzetten voor je bedrijf. Ik richtte in drie maanden de Coach Business School op en hielp tientallen vrouwelijke coaches met het opbouwen en uitbouwen van een bedrijf wat bij hen past.

Begin 2020 heb ik dit mooie concept weer losgelaten, omdat ik voelde dat dit jasje niet meer paste en ik niet langer trouw was aan mezelf. Ik wilde mijn kennis en wijsheid op een andere manier delen en werk weer helemaal  1 op 1. Ook startte ik de Unlimited Women Podcast, omdat ik gefascineerd ben door vrouwen die op authentieke wijze, wars van hokjes en met een groot hart voor het collectief hun werk met passie in de wereld zetten.

En door hier over te spreken wil ik jou inspireren en aanmoedigen dit ook te doen.

Want jij hebt de wereld iets te bieden, jezelf kleiner houden dan je werkelijk bent dient helemaal niemand, en al helemaal niet jezelf. Om als vrouw, in deze tijd, in dit land geboren te worden, vind ik een groot voorrecht. Benieuwd hoe dat voor jou voelt?

Verlang je ernaar om je ongepolijste, authentieke zelf te voelen, je magnetische aantrekkingskracht te vergroten en toe te passen in je werk en je leven, ongeacht de omstandigheden? Ben jij er klaar voor om alles wat je over jezelf geloofd hebt, of wat anderen je hebben geleerd te zijn, achter je te laten? Dan nodig ik je vrijblijvend uit voor een Magic Shift. Een 30 minuten kado sessie om antwoord te krijgen op jouw meest prangende vraag.

Stuur me een berichtje om een Magic Shift te beleven en we plannen direct jouw magische 30 minuten in.